0598-767072 | 06-55414543 advies@benadviseert.nl

Doorstroom hypotheek

Jij bent toe aan een nieuwe stap in je wooncarrière, je hebt ervaring met hypotheken, met een adviseur en met keuzes maken. Heel belangrijk is hoe lang het is geleden dat je voor het laatst iets aan je hypotheek hebt veranderd. Dit bepaald nu voor een heel groot deel de fiscale behandeling van je nieuwe hypotheek. Ingewikkeld, nee maar dit is een heel mooi voorbeeld dat hypotheken enorm in beweging zijn.

Zowel de acceptatienormen, de aflosvormen, de aftrekbaarheid van gemaakte kosten en maandlast zijn zaken welke de afgelopen jaren enorm zijn veranderd. Graag zou ik hierover eens met jou in gesprek gaan. Maar dan wel op de Ben Adviseert manier. Begrijpelijk zonder onnodig ingewikkelde kretologieën en vooral op een leuke manier. Onder het genot van een goede kop koffie neem ik je graag mee en gaan we samen eens kijken wat de mogelijkheden zijn welke keuzes je kunt maken. Ook bij de verkoop van je bestaande woning kan ik je adviseren.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk met specialisten opgebouwd. Het voordeel hiervan is dat ik op hele korte termijn de belangrijke vragen heb beantwoord. Meestal kun je op basis hiervan de eerste keus maken. Kan en wil ik de volgende stap zetten? Ja, dan nodig ik je graag uit voor een tweede kop koffie. Nee, dan geef ik je graag een hand en zie ik je graag weer wanneer je er wel aan toe bent.