0598-767072 | 06-55414543 advies@benadviseert.nl

Scheiden

Wanneer je relatie is beƫindigd zijn er allerlei zaken welke geregeld moeten worden. Wanneer jullie gezamenlijk een eigen woning hebben kan en wil ik heel graag helpen om ervoor te zorgen dat dit voor beide partijen zo goed mogelijk wordt opgelost. En ik kijk dan niet alleen naar nu maar vooral ook naar morgen. Want al heb je wellicht het idee dat alles voorbij is, morgen is er weer een toekomst. En misschien wil je direct een ander huis kopen, of de bestaande woning en hypotheek op jouw naam zetten. Laat je goed adviseren en let vooral op welke afspraken je onderling maakt. Laat je daar vooraf door een financieel specialist over adviseren.
Doe je dit niet dan kan het zijn dat je de komende jaren financieel niets kan. Er zijn heel veel mogelijkheden en oplossingen. Het enige is dat je deze vooraf moet weten.

Ik ben Hypothecair Planner en heb mij mede gespecialiseerd op het gebied van scheiden. Communicatie hierin is erg belangrijk. mocht je meer willen weten, bel me dan even, dan kijk ik graag wat ik voor jou of jullie kan betekenen.