0598-767072 | 06-55414543 advies@benadviseert.nl

Hypotheken

“De weg naar succes is belangrijker dan de bestemming.” Hiermee bedoelen wij dat als wij goed ons werk doen de resultaten vanzelf komen..“

HET DOEL

Het doel van mij is altijd op een zo’n leuk mogelijke manier het beste resultaat te halen. Ik ben een mensen mens, ik bedoel daar mee dat in de wereld van hypotheken de menselijke kant vaak ver te zoeken is. Acceptatiebeleid, je uitgangssituatie, het onderpand, de inkomenszekerheid, de aftrekbaarheid enzovoort zijn kreten die de boventoon voeren wanneer het over hypotheken gaat. En natuurlijk zijn dat de basis elementen, maar de manier waarop je er als adviseur mee omgaat bepaalt voor een heel groot deel de kleur van het gesprek. Stel je maar eens voor dat bij het droomhuis welke jij wil gaan kopen er alleen maar wordt gesproken over de kadastrale aanduiding, de bouwkundige staat, de marktwaarde of de kettingbedingen welke er eventueel op rusten. Ze zijn zeker belangrijk maar het zijn niet de elementen waarom je voor deze woning hebt gekozen. Waarom vinden wij dat bij hypotheken dan wel zo gewoon?

Ga met Ben om de tafel en ervaar dat het ook leuk kan zijn om over hypotheken te praten.

DE STRATEGIE

De strategie van Ben Adviseert is even eenvoudig als succesvol. Laagdrempelig, gelijkwaardig, en vooral begrijpelijk. Niet denken in problemen maar in oplossingen. Wanneer bank A geen oplossing heeft en ik ben ervan overtuigd dat er een oplossing is, dan vind ik deze wel bij bank X Y of Z. Het is bijna zeker dat wanneer ik geen oplossing vind er geen oplossing is.

SUCCES

Natuurlijk is alles wat we doen uiteindelijk gericht op het resultaat. En daar bedoel ik mee dat jij de handtekening kan zetten onder de hypotheekakte bij de notaris. Vanaf 1992 heb ik samen met een groot aantal deskundigen zoals makelaars, acceptanten, taxateurs, accountmanagers van geldverstrekkers en notarissen enige honderden hypotheken geadviseerd, bemiddelt en laten ondertekenen bij de notaris. Het succes zit bij mij niet in de grootse of de duurste hypotheek. Succes betekent voor mij de blijdschap van jou. De blijdschap die jij toont wanneer jij de sleutel echt ontvangt bij de notaris en je voor de eerste keer zonder makelaar of wie dan ook naar jouw nieuwe woning rijdt.

Na al die jaren en al die hypotheken is DAT nog steeds het mooiste van mijn toch al prachtige beroep. Niet voor niets dat ik bijna altijd bij de notaris aanwezig ben.

Je eerste hypotheek

De doorstromer

Scheiden

Meer weten over hoe ik dit aanpak?