0598-767072 | 06-55414543 advies@benadviseert.nl

Verzekeringen

Bij Ben Adviseert werkt het heel eenvoudig. Wij zorgen voor goede verzekeringen tegen relatief lage premies. De toevoeging zit hem in onze manier van werken. Wij verzekeren alleen dat wat wij in overleg met jou noodzakelijk achten. Zo krijg je dus echt een pakket op maat. Geen overbodige dekkingen dus geen overbodige premie’s.

Wij willen en kunnen alleen full service bieden wanneer jij alle verzekeringen die je nodig hebt bij ons onderbrengt. Full service is dan ook full service. En dit kost dus helemaal niets.

Bij vragen bel je, mail je en we staan je te woord. Bij schade wordt je altijd door ons geholpen. Ook zullen wij van tijd tot tijd contact met jou opnemen om te onderzoeken of de verzekeringen nog voldoen aan de wellicht vernieuwde situatie. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen in de loop der jaren van dure spullen, verandering van werk, studerende kinderen enzovoort. Maar ook het ouder worden van je auto, van ons krijg je bericht wanneer het all risk verzekeren geen zin meer heeft.

Klanten bij Ben Adviseert zijn niet voor niets trouwe klanten. en daar zijn wij niet alleen trots op maar ook danken wij onze klanten voor het langdurig vertrouwen wat in ons wordt gesteld.

Op deze site geen rekenmodel, dat is een bewuste keuze, bij Ben Adviseert is er altijd persoonlijk contact.

Dus bel, mail of app, en wij staan je graag te woord.