0598-767072 | 06-55414543 advies@benadviseert.nl

Wie is Ben?

Ik ben sinds 1992 werkzaam in het hypotheek- en het verzekeringsvak. Sinds 2000 heb ik mij gespecialiseerd in hypotheken en heb kort daarna de studie Hypothecair Planner afgerond. Hierdoor is mijn kennis op het gebied van belastingen (levens)verzekeringen hypotheekmogelijkheden, wetgeving en uiteraard de bekende regeltjes groot. Dit gecombineerd met mijn oplossingsgerichtheid maakt mij tot een adviseur die vrij snel weet na de inventarisatie wat wel en ook wat niet mogelijk is.

Door mijn ervaring en kennis van de markt en vooral de opgebouwde relaties met de acceptanten van de verschillende banken vind ik vaak oplossingen die anderen voor onmogelijk houden.

Niet voor niets “wanneer het moeilijk wordt begint voor mij de uitdaging”

Maar ook de “gewone” situaties, de starter, de doorstromer, de ondernemer of bij een scheiding wordt ik uitgedaagd.  Ik ga altijd voor het beste advies. ik ben dan ook enorm trots dat tot op de dag vandaag de klanten van het eerste uur mij nog steeds benaderen voor een advies, verkoop van de woning, of hun kinderen doorverwijzen naar mij.

Het is niet gebruikelijk je mindere eigenschappen te benoemen op je website, ik doe dat wel.
Administratie is niet mijn sterkste kant, vandaar dat ik mij gelukkig kan prijzen met mijn collega Charlotte Koremans.
Sinds jaar en dag is zij betrokken bij alles wat Ben Adviseert is. Dit is ook een van de redenen dat ik het niet over mijn kantoor heb. Charlotte en ik zijn Ben Adviseert, zij regelt alle zaken met betrekking tot de verzekeringen en zij zorgt dat de hypotheekdossiers compleet worden, zodat er zo snel mogelijk zekerheid is over het definitief doorgaan van je hypotheek.