0598-767072 | 06-55414543 advies@benadviseert.nl

Borgercompagniesterstraat 2

9611 KB Sappemeer

€ 359.500 k.k.

Op een mooie locatie in Sappemeer bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande woning (woonboerderij) met ruime vrijstaande schuur/werkplaats aan. Ruim wonen nabij alle benodigde voorzieningen en de aansluiting op de A7. Deze fraai verbouwde woonboerderij verkeert in goede staat van onderhoud en kan met alle gemak een groot gezin herbergen. Het geheel beschikt over 6 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond. Het gebouw is in zijn geheel onderkelderd waarbij dit als woonruimte wordt gebruikt. De diepe en groene tuin completeert het geheel. 

M. Hardenbergstraat 7

9648 LD Wildervank

prijs op aanvraag

Op een mooie locatie nabij diverse voorzieningen en de aansluiting op de N33 bieden wij te koop aan een overwegend gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage. Het geheel is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. Een echte starterswoning!

Landbouwstraat 136

9648 GE Wildervank

€ 107.500 k.k.

Liefelijk woonhuis zoekt starter! Op een mooie locatie, aan de rand van Wildervank, bieden wij te koop aan een 2/1 kap woning met 2 ruime slaapkamers. Het geheel biedt u een fraai uitzicht, vanuit de woonkamer, over de uitgestrekte landerijen en het Westerdiep. Deze fraaie woning beschikt over 2 royale slaapkamers op de verdieping, waarbij een 3e slaapkamer nog gerealiseerd kan worden. Parkeren is in voldoende mate mogelijk in de parkeerstroken langs de openbare weg. De diepe tuin is fraai aangelegd met gazon en
sierbestrating, ook toegankelijk middels achterom.

Straat Bali 20

9642 AK Veendam

€ 124.500 k.k.

In een kindvriendelijke woonwijk van Veendam bieden wij namens opdrachtgever te koop aan een ruime tussenwoning met separate garage. De garage is op loopafstand gelegen. Deze ruime tussenwoning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 3 op de 1e verdieping en 1 op de zolderverdieping. Aan de achterzijde van de woning treft u een fraaie overkapping, daarnaast is er uiteraard een stenen berging aanwezig. 

Aurora 47

9602 EW Hoogezand

€ 174.500 k.k.

Op een mooie locatie, in een kindvriendelijke woonwijk, bieden wij te koop aan een hoekwoning met royale uitbouw en onderhoudsvriendelijke tuin. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamer en kan derhalve uitstekend een groot gezin herbergen. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. De woning is aan de zijkant uitgebouwd, waarin nu een kantoorruimte. De uitbouw beschikt ook over een zolder (bereikbaar middels vlizotrap). In het kader van levensloopbestendigheid zou hier ook een andere invulling mogelijk zijn.

Goudsmedenstraat 19

9646 CB Veendam

€ 194.500 k.k.

Op een mooie groene locatie in Veendam bieden wij te koop aan een uitstekend onderhouden en modern woonhuis geschikt voor zowel gezin als starter. Deze halfvrijstaande woning beschikt over een ruime aangebouwde stenen garage (9m x 3,5m) en een ruime besloten tuin. De woning is gelegen in een rustige en groene woonwijk van Veendam met diverse groenstroken en speeltuinen, een uitstekende woonomgeving voor een gezin. Deze ruime woning beschikt over 4 slaapkamers!

Lubecker Bocht 1

9642 CN Veendam

€ 169.500 k.k.

Op een mooie locatie bieden wij te koop aan een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde hoekwoning met ruime vrijstaande garage aan. Het geheel beschikt over een mooie besloten tuin waar u ongestoord kunt zitten. In de laatste jaren is het geheel grondig gemoderniseerd waarbij er o.a. aandacht is besteed aan de badkamer, keuken en de algehele afwerking. Resultaat is een lichte ruime woning, geschikt voor een groot gezin, welke van alle gemakken is voorzien. Het begrip instapklaar vind hier zijn oorsprong. Het geheel beschikt over een ruime garage met eigen inrit, parkeren op eigen terrein!

Marktstraat 40

9641 EK Veendam

€ 187.500 k.k.

Ruime karakteristieke woning zoekt liefhebber!!! Nabij het centrum van Veendam bieden wij te koop aan een sfeervolle vrijstaande woning met grote vrijstaande garage en ruime eigen inrit. De woning is gelegen op loopafstand van het voorzieningrijke centrum van Veendam. Hier treft u alle benodigde voorzieningen, daarnaast is de woning gelegen op loopafstand van het Hertenkamp. De woning is bij uitstek geschikt voor de starter of het jonge gezin!

Landbouwstraat 134

9648 GE Wildervank

€ 115.000 k.k.

Op een mooie locatie in Wildervank bieden wij te koop aan een 2/1 kap woning met diepe tuin. De woning kijkt over de landerijen en het Westerdiep. Daarnaast is het op loopafstand gelegen van een basisschool. Dit karakteristieke en vooral charmante woonhuis beschikt over een diepe tuin welke op het Oosten gelegen is. Parkeergelegenheid is er in voldoende mate aanwezig aan de openbare weg. Het geheel kenmerkt zich als uitstekend geschikt voor de starter op de woningmarkt!

Wildervank is uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting de grotere kernen. Daarnaast is de ontsluiting voortreffelijk te noemen door een korte verkeersverbinding naar de N33.

Langeleegte 167

9641 GX Veendam

€ 119.500 k.k.

Aan de rand van Veendam, met echter alle voorzieningen binnen handbereik, bieden wij te koop aan een halfvrijstaande woning met ruime tuin! De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waarin een badkamer, toilet en bijkeuken. De diepe en brede tuin is uniek te noemen aan de Langeleegte, een straat die zich vooral kenmerkt door diepe doch smalle tuinen. Gevolg van voorstaande is dan ook dat deze woning beschikt over een ruime eigen inrit welke ruimte biedt aan meerdere auto’s. De woning behoeft enig onderhoud waarbij dit ter invulling en naar wens van de nieuwe eigenaar is. Wij nodigen u graag uit!

Oude Bos 65

9641 HX  Veendam

€ 124.500 k.k.

Op een mooie locatie, op loopafstand van het centrum van Veendam, treft u deze gerenoveerde/gemoderniseerde tussenwoning met stenen berging aan. Het geheel is in de afgelopen jaren door onze opdrachtgevers vrijwel volledig gemoderniseerd waarbij er een ruim en modern woonhuis is ontstaan. Deze fraaie tussenwoning is bij uitstek geschikt voor de starter op de woningmarkt die niet meer de grote verbouwingen wenst! Wij laten u graag deze woning zien!

Dollard 18

9642 JC Veendam

€ 169.500 k.k.

Op een mooie locatie in Veendam treft u deze uitstekend onderhouden en fraai gemoderniseerde halfvrijstaande woning aan. Het geheel beschikt over een ruime inrit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. Doordat de woning op de hoek is gelegen beschikt het over een ruime tuin. De aangebouwde garage is omgebouwd tot een kleinschalige bedrijfsruimte aan huis, volledig geisoleerd. Deze woning is dan ook bij uitstek geschikt voor iemand die een klein bedrijf aan huis zou willen voeren. Een alternatief als slaap- en badgelegenheid op de begane grond is hierbij ook denkbaar.

K.J. de Vriezestraat 44

9648 HB Wildervank

€ 245.000 k.k.

Aan de rand van Wildervank bieden wij u deze fraaie vrijstaande woning met ruime werkplaats en garage aan. Het geheel is gelegen aan het doorgaande vis- en vaarwater. Deze ruime gezinswoning is in de loop der jaren vrijwel volledig gemoderniseerd en daardoor van vele gemakken voorzien. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Daarnaast heeft het de beschikking over een royale schuur/werkplaats en garage, de gezamenlijke oppervlakte van de schuurruimtes is ca. 115 m2.

H. Hindersstraat 104

9665 RD Oude Pekela

€ 179.500 k.k.

Op een pracht locatie centraal in het dorp Pekela treft u deze vrijwel volledig gemoderniseerde vrijstaande woning met garage aan. Het geheel is gelegen aan vis- en vaarwater nabij het centrum van zowel Oude- als Nieuwe Pekela. Dit gelegen aan de landelijke zijde van het “Pekelderdaip” met vanuit de tuin een fraai uitzicht over de uitgestrekte landerijen! Moderne gemakken ontmoeten karakteristieke invloeden. Veel details zoals glas-in-lood zijn bewust in stand gehouden en completeren dit fraaie aanbod! Betaalbaar ruim wonen in een karakteristiek woonhuis wordt hier aangeboden! Uw interesse gewekt? Plan een afspraak voor een bezichtiging!

J. Kammingastraat 133

9648 KL Wildervank

€ 124.500 k.k.

Op een mooie locatie, aan vis- en vaarwater, bieden wij te koop aan een halfvrijstaande woning met ruime garage (ca. 100 m2) en diepe tuin. Het geheel is gelegen op korte afstand van diverse voorzieningen. De woning beschikt over een diepe, op het westen gelegen, tuin. De grote schuur/garage completeert het geheel. De woning is gezien inhoud, oppervlakte en prijsstelling bijzonder goed geschikt voor de starter op de woningmarkt.
Verkocht onder voorbehoud

BEN VERKOOPT

Hier tref je woningen aan die door Ben Verkoopt in samenwerking met een groot makelaarskantoor te koop worden aangeboden. Heb je interesse klik svp even op de woning en je wordt direct doorgeleid naar de woning op Funda.